Practici și resurse pentru combatere și colaborare România - Moldova
10-10-2013
Practici și resurse pentru combatere și colaborare România - Moldova

 „Traficul de persoane. Practici si resurse pentru combatere si colaborare Romania - Republica Moldova”.

 
Lucrarea reprezinta un material resursa pentru toate institutiile din Romania si Republica Moldova care lucreaza In domeniul prevenirii si combaterii traficului de persoane. Incluzand aspecte despre migratie, azil si elemente specifice traficului de persoane, materialul reprezinta o sursa de informare si totodata un ghid de colaborare interinstitutionala prin introducerea sistemelor nationale de identificare si referire a victimelor si atributiile specifice privind traficul de persoane ale institutiilor din cele doua tari. Pentru a descarca, apasati aici
 
Materialul a fost editat in cadrul proiectului “Un parteneriat eficient – o frontierã mai sigurã!” derulat de Asociatia Alternative Sociale in perioada decembrie 2007 – noiembrie 2008, in parteneriat cu  Asociatia Femeilor de Cariera Juridica prin Centrul de Prevenire a Traficului de Femei Chisinau si Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera Iasi.
 
In cadrul aceluiasi proiect, Asociatia Alternative sociale a realizat baza de date Institutiile implicate in prevenirea si combaterea traficului de persoane din judetele, respectiv raioanele aflate la granita dintre Romania si Republica Moldova.
 
Materialul poate fi descarcat aici

Direcţionează 2%!

Direcţionează 2% din impozitul tău pe venit Citeşte mai mult...

Fii voluntar!

Dacă vrei să faci voluntariat...
Citeşte mai mult...