Centrul Raţiu pentru Democraţie
19-12-2013
Centrul Raţiu pentru Democraţie

Pas cu pas împotriva sclaviei moderne. Rămâi liber!

 

 

„Pas cu pas împotriva sclaviei moderne. Rămâi liber!” este un program al Centrului Rațiu pentru Democrație care încurajează și sprijină supraviețuitorii traficului de persoane, militând pentru o mai bună eficiență în implementarea legislației împotriva traficului de persoane și angajându-se împreună cu membrii comunității în lupta împotriva sclaviei moderne.

 

Înființat în 2006, programul „Nu e de vânzare - Alege pentru binele tău” se focalizează în special pe campanii de conștientizare și informare cu privire la traficul de persoane. Programul „Pas cu pas” a luat naștere în anul 2013 prin schimbarea imaginii programului anterior, pentru a răspunde mai eficient nevoilor apărute mai recent în România. „Pas cu pas” facilitează accesul la servicii medicale, juridice, psihologice, de alfabetizare și vocaționale pentru supraviețuitori.

Programul „Pas cu pas” împotriva traficului de persoane este sprijinit de către Raţiu Family Charitable Foundation din Londra, Marea Britanie, fiind partener a numeroase organizații și instituții care îi împărtășesc obiectivele: abolirea sclaviei, a traficului de persoane și a muncii forțate, interzicerea torturii, a pedepselor și tratamentelor inumane și înjositoare aplicate oamenilor.

 

 

Date de contact:

Centrul Raţiu pentru Democraţie

Piaţa 1 Decembrie 1918, Nr.1

401094, Turda, jud. Cluj, Romania

Tel: (004) 0264-317555

Fax: (004) 0264-306350

E-mail: office@footsteps.ro

Web: www.footsteps.ro

Direcţionează 2%!

Direcţionează 2% din impozitul tău pe venit Citeşte mai mult...

Fii voluntar!

Dacă vrei să faci voluntariat...
Citeşte mai mult...