Direcţionează 2% din impozit către AAS!
01-10-2013
Direcţionează 2% din impozit către AAS!

Conform Codului Fiscal contribuabilii persoane fizice au posibilitatea să direcționeze doi la sută din impozitul pe veniturile obținute în anul precedent către o entitate nonprofit. Această opțiune nu vă costă nimic, iar dacă nu o folosiți, suma respectivă revine statului.

 

Direcționând această sumă către Asociația Alternative Sociale, sprijiniți bătrânii vulnerabili din comunitatea dumneavoastră.

 

 

De ce Alternative Sociale?

 

Vârstnicii din România rămân o categorie de grupuri vulnerabile insuficient acoperită de proiectele care se derulează în mediul social. Grijile, lipsurile și problemele cu care se confruntă bătrânii din jurul nostru se fac greu auzite și de cele mai multe ori sunt neglijate de cei care ar trebui sau ar putea să le dea o mână de ajutor. În acest context, Alternative Sociale a demarat campania:


 

Transformă 2% în ochelari pentru bătrâni

 

Această inițiativă vine după ce în ultimii cinci ani Alternative Sociale a asistat peste 700 de vârstnici aflați în dificultate.În acest an ne propunem să sprijinim bătrânii pe care îi avem în asistență cu o pereche de ochelari, deoarece majoritatea dintre ei au probleme grave de vedere, lucru care le afecteaza siguranța, mobilitatea și încrederea în sine. În acest sens, vă solicităm să directionați 2% din impozitul anual pe venit catre Alternative Sociale pentru a ajuta un vârstnic să înfrunte mai ușor povara bătrâneților petrecute în singurătate.

 

 

Cum poţi direcţiona 2% către Alternative Sociale?

 

Dacă sunteţi salariat(ă):

Completați "Cererea privind destinația sumei reprezentând până la 2% din impozitul anualdownload_button-114formularul 230.

Depuneţi (prin poștă sau personal) formularul până la 15 mai 2012 la administrația financiară de care aparțineți.

 

 Dacă aveţi (şi) venituri din alte surse (profesii libere): 

Completaţi "Declaraţia specială privind veniturile realizate"download_button-114formularul 200.

Depuneţi (prin poștă sau personal) formularul până la 15 mai 2014 la administrația financiară de care aparțineți.

 

 

Datele Asociației Alternative Sociale sunt deja completate. Suma pe care o reprezintă 2 % din impozitul dumneavoastră va fi calculată de către administrația financiară. 
 
Mulțumim persoanelor care au direcționat în anii anteriori 2% din impozitul lor pe venit către proiectele Asociaţiei Alternative Sociale în domeniul prevenirii delincvenţei juvenile.

Direcţionează 2%!

Direcţionează 2% din impozitul tău pe venit Citeşte mai mult...

Fii voluntar!

Dacă vrei să faci voluntariat...
Citeşte mai mult...