Date cu caracter personal

 

 

 

 

Asociația Alternative Sociale este o organizaţie neguvernamentală, apolitică şi non-profit iniţiată în anul 1997.

 

Viziune: O lume în care drepturile omului sunt respectate.

 

Misiune: Asociația Alternative Sociale acţionează pentru apărarea şi promovarea drepturilor omului prin activităţi de prevenire, asistenţă, formare, cercetare şi advocacy.

 

Notă de informare generală privind prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Asociația Alternative Sociale (denumită în continuare „AAS”), cu sediul social în Iași, Strada Cuza Vodă, înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 37/05.05.1997, CUI 9425315, având datele de contact precizate mai jos, prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 (denumită în continuare „Regulamentul”) și a celorlalte prevederi legale aplicabile în materia prelucrării datelor cu caracter personal.

Mai multe detalii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la drepturile dumneavoastră atunci când AAS acţionează ca Operator de date cu caracter personal puteți găsi aici.

 

Politica privind utilizarea cookie-urilor

 

Protejarea datelor dumneavoastra in timpul utilizarii site-ului nostru web reprezinta pentru noi un aspect extrem de important. De aceea, va prezentam in continuare, in detaliu,  modul in care prelucram datele dumneavoastra. La utilizarea și prelucrarea datelor cu caracter personal Alternative Sociale  respecta cu strictețe prevederile legale in vigoare privind protecția datelor. Dreptul de utilizare a datelor cu caracter personal și a datelor cu caracter anonim revine asociatiei Alternative Sociale in limitele prevazute de lege, cu respectarea drepturilor persoanelor vizate descrise in continuare. Pentru detalii privind modalitatea in care va prelucram datele cu caracter personal, cititi mai multe aici . Termenii si conditiile de utilizare a acestui web site pot fi consultate aici.

 

CUM NE PUTEȚI CONTACTA?

Ne puteți contacta la:

Email: office@alternativesociale.ro

Telefon: 0332-407 178

Adresa: Strada Cuza Vodă 8A, Sc.B, Iași, cod 700036, Jud. Iași.

Direcţionează 2%!

Direcţionează 2% din impozitul tău pe venit Citeşte mai mult...

Fii voluntar!

Dacă vrei să faci voluntariat...
Citeşte mai mult...